Kjerrberggrenda – UTSOLGT

UTSOLGT

Boligene i Kjerrberggrenda ligger solrikt til ved foten av Kjerrberget. I grønne omgivelser og i et allerede etablert og etterspurt område er det kort vei til alle servicetilbud. Idrettsanlegg, skoler og barnehager ligger en spasertur unna og du bor bokstavlig talt midt i smørøyet med korte avstander til både Sandnes, Stavanger og resten av Nord-Jæren.

Vi har nå 1 bolig for salg i Kjerrberggrenda. Den er på innholdsrike 203,5 kvm BRA og har 5 soverom, 2 stuer, 2 bad, vaskerom, gjestetoalett og ikke minst en flott takterrasse på hele 35,5 kvm. Pakrering I garasje og sportsbod på nesten 7 kvm. Boligen er klar for innflytting om kort tid. Ta kontakt med megler.

Boligene i Kjerrberggrenda har gjennomført, god kvalitet. Utvendig har boligene grunnet trekledning. Innvendig er det gipsplater som er ferdig sparklet og malt. Dør og vinduslister er hvitmalte og det er listefritt i skillet mellom tak og vegg. Elegant og stilfullt. Baderommene er innbydende og trivelige med hvite 20×20 fliser på veggen og struktur Nero 20×20 fliser på veggene. Gulvet ellers i boligen er Boens Eik Andante som er matt lakket.

Kjøkkenet er et viktig rom og her finner dere kjøkken fra danske HTH. Her er det god benkeplass slik at dere kan lage de lekreste fristelser til familien eller når venner kommer på besøk. Boligene har også balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Kjerrberggrenda ligger like ved Kjerrberget og golfbanen. Her er det flotte turstier som er svært populære. Om våren, sommeren og høsten med sykkel, spaser- eller løpetur eller om vinteren med ski på beina hvis snøen har lagt seg.

Boligene i Kjerrberggrenda ligger meget sentralt i Sola. Her får dere i tillegg en landlig beliggenhet med flott friareal og turmuligheter like utenfør døren din. Med kort vei til absolutt alt du trenger av skoler, barnehager, butikker og andre servicetilbud får dere en effektiv hverdag. Sola ligger perfekt til om du jobber på Forus, i Stavanger, Sandnes eller Jæren. Tar du turen over golfbanen er du på Forus i løpet av 5 minutter på sykkelsetet! Du når faktisk de mest sentrale deler av Nord Jæren på sykkelsetet og det på godt under en time.