Litlaberget B10 – UTSOLGT

UTSOLGT

Boligene i felt B10 har vært svært populære. Det er få boliger igjen for salg her. 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og ikke minst bodplass gjør at boligene er bade attraktive og effektive. Perfekt for familier som vil ha godt med plass og ikke minst vil bo med alt i nærheten. Boligene har et BRA på 161 kvm og det er mulig å gjøre stuen i første etasje om til et femte soverom.

Ønsker du alt du trenger i nærheten? Nå får du i både pose og sekk. Litlaberget ligger på Skadberg, Sola – regionens kanskje mest sentrale og attraktive område. Skadberg ligger skjermet og landlig til, like ved Sola sentrum, og samtidig sentralt i forhold til Sandnes og Stavanger, Forus og Tananger. Det er kort gangavstand til dagligvarebutikk, skoler og barnehager, samt alle servicetilbud du har behov for i Sola sentrum. Området har også fine sykkelstier, slik at man kommer seg raskt frem, selv uten bil.

Skadbergfeltet er pent opparbeidet med et utall lekeplasser, flotte grøntområder, turstier, amfi, balløkke, lekeslott og grillplass med overbygg. Området er rolig og barnevennlig, da de fleste som bor i Skadberg er småbarnsfamilier. Barna vil også ha en kort og trygg skolevei til både barne – og ungdomsskole.