familiebolig

Litlaberget B12

Skadberg – Flott familiebolig med bra planløsning i populært og barnevennlig område. BRA på hele 193 kvm. Mulighet for 5 soverom. Lav dok avg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Aircondition/Ventilasjon
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Litlabergvegen 41 ligger i et barnevennlig område på Skadberg – et av regionens mest sentrale og attraktive område. Området ligger skjermet og landlig til, like ved Sola sentrum, og samtidig sentralt i forhold til Forus, Sandnes, Stavanger og Tananger. Det er kort gangavstand til dagligvarebutikk, skoler og barnehager, samt alle servicetilbud du har behov for i Sola sentrum. Området har også sykkelstier, slik at man enkelt kommer seg effektivt frem, selv uten bil. Boligen har sør-/vestvendte uteområder med hage i underetasjen og terrasse ut fra mellometasjen.

Bygninger

Området består av nyetablerte rekkehus, eneboliger og leiligheter.

Byggemåte

Bolig oppført i mur/tre.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 170 kvm, Bruksareal: 194 kvm, Bruttoareal: 214 kvm

U.Etasje: P-Rom: Stue, soverom, gang og vaskerom. S-Rom: Bod
1.Etasje: P-Rom: Gang, 2 soverom, bad. S-Rom: bod
2.Etasje: P-Rom: Stue, kjøkken, gang, soverom, bad, garderoberom.

Innhold

U.Etasje: Gang, stue, soverom, vaskerom/teknisk, hobbyrom.
1.Etasje: Gang, bad, 2 soverom, utvendig bod og carport.
2.Etasje: Gang, stue og kjøkken, bad, garderoberom, soverom.

Standard

Litlabergvegen 41 er en ny familiebolig beliggende i et populært og barnevennlig område på Skadberg. Boligen ligger i en rekke med tilsvarende boliger, like ved den nye skolen. På fremsiden av boligen er det god plass til parkering i carport, samt på egen tomt. Det er også en praktisk utvendig bod like ved inngangsdøren.

Du kommer inn i mellometasjen til boligen, i en lang gang med gode garderobemuligheter. I denne etasjen er det to soverom og utgang til en stor balkong. Det er også et lyst og fint bad med dusj og wc.

I underetasjen er det et stort teknisk rom med sikringsskap, ventilasjonssystem, anlegg til den vannbåren varmen og utslagsvask. I denne etasjen er det også et soverom og en ekstra stue med utgang til hageområde. Stuen kan med enkle grep gjøres om til et femte soverom om det skulle trenges. I tillegg til stuen og soverommet er det også et stort rom på ca 20 kvadratmeter som kan brukes til så mangt.

I øverste etasje ligger blant annet hovedsoverommet, garderoberom og et stort bad med dusj, wc og muligheter for vaskemaskin. Her er ogå en stor og åpen stue/kjøkken løsning. Store vinduer og lyse flater gir en god romfølelse. Mellom stuen og kjøkkenet er det en naturlig del til å sette et stort spisebord med plass til mange gjester. Sofakroken er delvis avskjermet fra selve kjøkkenet. Tidsriktige farger gir et moderne preg på boligen.

Dette er en veldig kjekk, moderne og innholdsrik familiebolig. Innholdsrik fordi den har 4 soverom med muligheter for 5. Om det skulle holde med 4 så har du flere oppholdsrom utenom. Barna kan ha sin egen lekestue og gjerne et filmrom i kjelleren. Samtidig har de voksne sin egen avdeling oppe i toppetasjen.

Velkommen til visning.

Utstyr

Vannbåren varme.
Lyse fiberoptikk.
Integrerte hvitevarer.
Balansert ventilasjon.
Opplegg til sentralstøvsuger.

Oppvarming

Vannbåren varme. Viftekonvektor i stue, ellers gulvvarme i flere rom.

Parkering / Garasje

Parkering i carport, samt på egen grunn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra PrivatMegleren ved fellesvisning.

Beskrivelse av tomt/hage

Fremsiden av boligen er belagt med belegningsstein i gårdsrommet. På baksiden er det delvis singlet like ved utgangen fra stuedelen. Resten av hagen er grovplanert.

Tilliggende fasiliteter

Lekeplass.
Barnehage.
Bussforbindelser.
Turområder.
Dagligvarebutikk.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter

546604 02.07.2014 Erklæring/avtale til Lyse.
Det vil også bli tinglyst en servitutt som gir rettigheter til Sola kommune og Sola bredbånd om vedlikehold av ledninger/kabler. Det er også pliktig medlemskap i velforening.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Boligen er på markedsføringstidspunktet ikke helt ferdigstilt og det er ikke søkt ferdigattest. Byggherre er ansvarshavende for at det blir søkt og utsted ferdigattest/midlertidig brukstillatelse.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 547 234,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 951 147,- pr 31.12.16

Ligningsverdiene er kalkulert ved bruk av skatteetaetns boligkalkulator.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål. Eiendommen er regulert etter reguleringsplan 0419.

Faste, løpende kostnader

Strøm
Kommunale avgifter
Forsikring
Velforening p.t. kr. 2.000,- pr år.

Faste kostnader er ikke estimert, siden boligen ikke er bebodd.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Energiforbruk er ikke estimert.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte arealoppmåling.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Konsesjon / Odel

Eiendommen er ikke konsesjon eller odelspliktig.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt etter avhendingsloven

Eiendommen selges etter avhendingsloven (avhl). Boligen selges ikke «as-is», da boligen er nyoppført.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

5 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
37 500,- (Dokumentavgift (av tomteverdien på kr. 1.500.000,-))
——————————————————–
47 922,- (Omkostninger totalt)
——————————————————–
5 897 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 

*bildene er hentet fra nr 43. Planløsningen er lik*

 • familiebolig