Skadbergtunet B2

Store familieboliger med meget sentral beliggenhet

Visste du at Skadberg på Sola bare er 8 minutter unna Forus – på sykkelsetet?

Faktisk så er det aller meste like i nærheten av boligene på Skadbergtunet. Sola sentrum noen få pedaltråkk unna, Sandnes og Stavanger en kjapp biltur. Du har med andre ord kort vei til alt du trenger enten det er dagligvarer, en rekke arbeidsplasser, barnehager, idrettsanlegg og ikke minst barneskole. Den ligger like ved og gir små bein en trygg og god skolevei. Men nesten like behagelig og trygt som kort skolevei er turen til Forus hvis du arbeider der. En kjapp sykkeltur og du er på plass. Uten kø og mas. Det er enkelt å bo midt i smørøyet!

Perfekt beliggenhet

Ønsker du alt du trenger i nærheten? Nå får du i både pose og sekk. Skadbergtunet ligger solrikt til på Sola – et av regionens mest sentrale og attraktive område. Skadbergtunet ligger skjermet og landlig til, like ved Sola sentrum, og samtidig sentralt i forhold til Forus, Sandnes, Stavanger og Tananger. Det er kort gangavstand til dagligvarebutikk, skoler og barnehager, samt alle servicetilbud du har behov for i Sola sentrum. Området har også sykkelstier, slik at man enkelt kommer seg effektivt frem, selv uten bil. Skadbergfeltet er pent opparbeidet med flere lekeplasser, flotte grøntområder, turstier, balløkker og mye annet spennende. Det er også kort vei til Åsen og idrettsanlegget med idrettshall, flere fotballbaner, turnhallen, løpebane og ballbinger

Effektive og romslige boliger

Familieboligene har innholdsrike planløsninger, stor innbydende stue og ikke minst en form som skiller boligene ut fra mengden. Spennende arkitektur, fasader som brytes av store vindusflater gir et bomiljø som er trivelig og lyst. Boligene er tilpasset familier i alle livets faser. Nyt følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig. Selvfølgelig må du svinge malerkosten en gang i ny og ne. Gresset i hagen din må også klippes, enten av deg, eller plenklipperroboten din. Men behovet for vedlikehold på disse rekkehusene er betydelig mindre enn på en eldre enebolig. Tiden du sparer på dette nyter du sammen med familie og venner i ditt nye hjem.