Skadbergtunet B06

Skadbergtunet B06 er leiligheter med akkurat passe innhold og størrelse. Sentral beliggenhet på Sola.

Ønsker du en lettstelt bolig, men allikevel opptatt av å ha nok plass? Leilighetene på Litlaberget er innholdsrike og med bare 8 leiligheter totalt blir det ikke noe stort, upersonlig leilighetsbygg. Snarere blir dette koselige leiligheter der du garantert blir godt kjent med naboen. Trygt og veldig behagelig.

Med korte avstander enten til skole, barnehage, butikker eller arbeidsplassen din, får du en effektiv og litt mer behagelig hverdag. Bare det å slippe å stå i kø hver dag for å komme deg på jobb, eller bruke lang tid på å levere i barnehage gjør at du kan bruke tiden på det du ønsker. I tillegg er det praktisk med en lettstelt leilighet der du ikke behøver å tenke nevneverdig på årlig vedlikehold. Du kan bruke tiden på deg selv, trening, barn, barnebarn. Du kan ta den korte turen til golfbanen så ofte du ønsker. Du kan utforske nærområdet og benytte deg av det rike utvalget av turmuligheter.

Det er faktisk litt enklere å bo på Skadberg i Sola. Du kan ta turen til Solastranden en lun sommerkveld og utfordre dine venner til et bad. Eller du kan rett og slett velge å ta det helt med ro i boligen din. Nyte solen på balkongen mens du leser en spennende bok. Eller så kan du inviterer naboer og venner til grilling og god mat. Du har tid til å dyrke hobbyene dine i Litlaberget. Tid til deg selv og tid til dine. Det er det som gjør det så greit med leilighet. At alt du trenger er i umiddelbar nærhet er bare en stor bonus.

GODT MED PLASS
Planløsningene i Skadbergtunet er smarte og gir deg en effektiv bolig og ikke minst godt med plass. Her er for eksempel stue med åpen kjøkkenløsning på nesten 40 kvm. Når det i tillegg er meget store vindusflater, så får oppholdsrommet et meget luftig og innbydende preg. Leiligheten har også rommelige bad. Her er det til og med plass til badekar for de som ønsker det. Praktisk er det også med eget gjeste-wc, for ikke å snakke om eget vaskerom og bod. Valget står vel mer om du har behov for to eller tre soverom?

LEILIGHETER 1.ETASJE
Det finnes to typer leiligheter i felt B6 på Skadbergtunet. 3-roms leiligheter på 94,1 kvm og 4-roms på 92,7 kvm. Endeleilighetene har begge tre soverom, bad, vaskerom/bod og gjeste wc. Her er også stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stuen til privat uteplass. Parkering i carport og sportsbod på 5 kvm. Leilighetene i midten har to soverom med god størrelse, bad, vaskerom/bod og gjeste wc. Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til privat uteplass. Parkering i carport og sportsbod på 5 kvm. Boligene er meget innholdsrike, har praktiske løsninger og med enten to eller tre soverom kan du velge løsning etter behov.

LEILIGHETER 2.ETASJE
Leilighetene i andre etasje har adkomst via trapp eller løfteplattform. Alle leilighetene i denne etasjen har ekstra takhøyde i stue/kjøkken. Endeleilighetene har begge tre soverom, bad, vaskerom/bod og gjeste wc. Her er også stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stuen til balkong på 11 kvm. Parkering i carport og sportsbod på 5 kvm.

Leilighetene i midten har to soverom med god størrelse, bad, vaskerom/bod og gjeste wc. Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong. Parkering i carport og sportsbod på 5 kvm. Boligene er meget innholdsrike, har praktiske løsninger og med enten to eller tre soverom kan du velge løsning etter behov.

BJØRN TORE VIGDEL MOBIL: 975 35 615 VIGDEL@PRIVATMEGLEREN.NO / TRYM BOTTOLFS MOBIL: 924 62 246 T.B@PRIVATMEGLEREN.NO

Meld Interesse


Ja, jeg er interessert i leilighetene i Skadbergtunet B06

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Tel