Skadbergtunet

Skadbergtunet B8 | KUN 1 IGJEN I B08!

Ønsker du alt du trenger i nærheten? Nå får du i både pose og sekk. Skadbergtunet ligger solrikt til på Sola – et av regionens mest sentrale og attraktive område. Skadbergtunet ligger skjermet og landlig til, like ved Sola sentrum, og samtidig sentralt i forhold til Forus, Sandnes, Stavanger og Tananger. Det er kort gangavstand til dagligvarebutikk, skoler og barnehager, samt alle servicetilbud du har behov for i Sola sentrum. Området har også sykkelstier, slik at man enkelt kommer seg effektivt frem, selv uten bil.

Skadbergfeltet er pent opparbeidet med flere lekeplasser, flotte grøntområder, turstier, balløkker og mye annet spennende. Det er også kort vei til Åsen og idrettsanlegget med idrettshall, flere fotballbaner, turn- hallen, løpebane og ballbinger.

Boligene på Skadbergtunet er på ca. 130 kvm BRA og går over to innholdsrike etasjer. I første etasje er det to soverom, samt bad og vaskerom. Her er også en stue eller et tredje soverom om dere har behov for det. I andre etasje finner du ett soverom, bad med mulighet for badekar og ikke minst en gjennomgående stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stuen til balkong på litt over 12 kvm. Det er også utgang til en balkong på 15 kvm fra spisestuen/kjøkkendelen. Boligene er med andre ord meget innholdsrike med løsninger som gjør dem både praktiske og veldig fleksible. Boligene har vært veldig populære og felt B07 er snart utsolgt.